Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

San Agustin

Adio Mare

Herkullinen pizzeria San Agustínin ostoskeskuksessa, taksiaseman lähellä. Monia erikoisuuksia, kuten liharuokia, kebabia ja pizzoja. Sama omistaja kuin suositulla Espetada-ravintolalla, joten luvassa on hyviä makuelämyksiä. Avoinna lounas- ja illallisaikaan. P. +34 928 778 924.

Mediterraneo

Talven 2018 positiivinen yllätys oli ehdottomasti Addio Mare -perheen uusi ravintola; Mediterraneo. Ravintola sijaitsee San Agustinin ostoskeskuksessa. Nimikkoannosten lisäksi ruokalistalla on gourmet-liharuokia sekä omaperäisiä pasta-annoksia, ensiluokkaisia pizzoja ja luksusburgereita. Tervetuloa nauttimaan lounasta tai illallista heidän upealle terassilleen, josta avautuu merinäköala. P. +34 928 269 058.

Tre Hjärtan

Tämä kuuluisa ravintola sijaitsee San Agustínin ostoskeskuksen ylimmässä kerroksessa. Voit istua joko sisällä tai terassilla, josta on näkymät merelle päin. Laaja valikoima kansainvälisiä ja skandinaavisia ruokia. Ravintolassa on viinikellari ja luvassa on myös tanssia ja livemusiikkia useina iltoina viikossa. Pöytävarausta suositellaan. P. +34 928 761 137.