Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Puerto Rico

Big Horn Steakhouse

Tämä viihtyisä pihviravintola sijaitsee Centro Comercial Puerto Rico -ostoskeskuksen rauhallisessa nurkkauksessa. Tarjolla on ehkäpä saaren parhaimpia liharuokia. Big Horn Steak House on norjalainen ravintolaketju, joka on erikoistunut maukkaisiin liharuokiin, mutta listalla on myös muita ruokalajeja. Pöytävarausta suositellaan. P. + 34 928 561 903.

Ulvova Mylläri

Tunnettu suomalais-norjalainen ravintola sijaitsee hyvällä paikalla Puerto Ricon uudella satama-alueella, ostoskeskuksen kattoterassilla. Ruokalistalta löytyy suomalaisia ja norjalaisia erikoisuuksia sekä kansainvälisiä ruokia. Ravintola on tunnettu suurista herkullisista pihveistään ja pizzoistaan! Ravintolan suurelta aurinkoterassilta avautuvat näkymät merelle ja yli Puerto Ricon laakson. Täällä sinun on mukava viettää päivää nauttien auringosta sekä drinkeistä ja hyvästä ruuasta. Useina iltoina viikossa tanssiravintolan puolella esiintyvät suomalaiset ja norjalaiset artistit. Ja halutessasi voit myös itse olla illan tähti, sillä luvassa on karaokea. Osoite: Bahia Playa. P.+ 34 928 561 034.