Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Playa del Inglés

Addio Mare

Kukapa ei tietäsi Addio Marea? Tämä tunnelmallinen ravintola sijaitsee San Fernandossa, Bellavistan alueella ja se on suosittu niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Tämän korkeatasoisen ravintolan ruokalistalla on tarkoin valikoituja liharuokia ja laaja valikoima erilaisia pasta-annoksia. Täältä saat lisäksi koko saaren maistuvimmat pizzat. Mikä parasta, listalla on myös tarkoin valikoituja viinejä ja kotitekoisia jälkiruokia. Osoite: Calle Placido Domingo. Addio Mare on avoinna 13:00-00:00 (suljettu tiistaisin).

Apilaniitty

Suomalainen ruoka- ja tanssiravintola Playa del Inglésissä. Täällä voit myös laulaa suomalaisia karaokehittejä. Osoite: Centro Comercial Aguila Roja. P. + 34 679 779 798.

Capaco & Tango Tapas

Juan ja Oliver ovat johtaneet tapasravintoloita jo vuodesta 1995.  Nyt he ovat yhdistäneet osaamisensa Capaco & Tango Tapas -ravintolassa, joka sijaitsee Apartamentos Los Molinos -rakennuksessa,  Playa del Inglésin postin vieressä. Capaco & Tango Tapas oli saaren ensimmäisiä ravintoloita, jonka listalla oli klassisia espanjalaisia tapas-annoksia. Tarjolla on mitä maukkaimpia tapas-annoksia, jotka on valmistettu rakkaudella. Ravintolalle on useamman kerran myönnetty  Tripadvisorin ”Certificate of Exellence” -tunnustus . Osoite: Avenida Gran Cnanaria 36, Apartamentos Los Molinos, Playa del Inglés. Vahvistamme varauksen klo 17:00 jälkeen. P. +34 928 720 117.

Espetada

Pieni perheravintola, jossa on sitä jotain pientä ekstraa. Sisustusta hallitsevat talonpoikaistyyliset kalusteet, massiiviset puuhirret ja tiiliholvikaaret ja tarjolla on puuhiilillä grillattua lihaa. Ruokalistalla on myös laaja valikoima erilaisia lohiruokia. Pöytävaraus suositeltava. Ravintola sijaitsee lähellä Apartamentos Los Molinosta, Av. Gran Canaria, Playa del Ingles. P. +34 928 776 028.

La Caña Taberna

Perinteinen espanjalainen ravintola, jonka listalla on erilaisia espanjalaisia tapaksia, paellaa, kalaa ja lihaa. Viihtyisä taverna, jossa on uusittu terassi. Sijaitsee Playa del Inglésin sydämessä. Osoite: Tenerife, Edif. Green Park–Local 4. P. +34 928 761 553.

Pica Pica

Pica Pica on värikäs ja kodikas ravintola Playa del Inglesissä. George ja hänen poikansa Kiri tarjoilevat ruokia, jotka ovat saaneet vaikutteita espanjalaisista tapaksista ja kreikkalaisista meze-annoksista. Kaikki ateriat on rakkaudella valmistettu. Listalla on erilaisia tapasmenun yhdistelmiä, joista varmasti löytyy sopiva jokaiseen makuun. Raaka-aineet vaihtelevat sesongin mukaan. Sijaitsee ostoskeskus Jardin Del Solin takana. Osoite: Av. de Gran Canaria 24. Avoinna: klo 17.30-22.00. Pöytävaraukset: P. +34 699 885 217.

Rimini

Herkullista italialaista pastaa ja viehättävä ilmapiiri, Corona Blanca -hotellin vieressä, lähellä Kasbahin ostoskeskusta. Listalla on myös herkullisia liharuokia. Pöytävaraus suositeltava. P. +34 928 764 364. Toinen Rimini-ravintola sijaitsee Avenida Gran Canaria-kadun varrella. P. +34 928 764 187.

San Remo

Viihtyisä ja kotoisa ravintola Playa del Inglesissä, jossa voit syödä sisällä tai ulkona uudella terassilla. Mukava henkilökunta tarjoilee uskomattoman hyvää carpacciota ja erilaisia pizzoja, pastaa, tapaksia ja salaatteja. Avoinna lounasaikaan to-su, muina päivinä ainoastaan iltaisin. Edificio Los Molinos, Av. de Gran Canaria 35. P. +34 928 769 884.

Kuparipannu

Ravintola Kuparipannussa viihtyvät kaikki! Ravintolalla on suomalainen omistaja ja suomea puhuvaa henkilökuntaa. Ravintola sijaitsee Apartamentos Tanifen yhteydessä aivan Playa del Inglésin keskustassa. Ravintolassa tarjoillaan valikoituja paikallisia herkkuja sekä perinteisiä suomalaisia ruokia. Aamupala on tarjolla kello 09:00-12:00, lounas kello 12:00-16:00 ja illallista voi tilata aina kello 22:00 asti. P. +34 928 771 258.