Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Las Palmas

Ravintolavinkkejä Las Palmasissa

Ihastuttava Las Palmas on noin 380 000 asukkaan kaupunki Gran Canarian pohjoisosassa. Kaupunki voidaan jakaa kahteen osaan, toinen osa sijaitsee Las Canterasin rannan puolella ja toinen Veguetan vanhan kaupungin puolella. Kaupunki on suureksi osaksi paikallisen väestön asuttama, mistä johtuu paikallisten ravintoloiden monipuolinen tarjonta.

Tjäreborgilla ei ole yhteistyökumppaniravintoloita Las Palmasissa, mutta alapuolelta löydätte suosituksia ravintoloista, joissa kannattaa käydä herkuttelemassa loman aikana Las Palmasissa.

Useimmat matkailijat asuvat pidempiä aikoja Las Canterasin rannan läheisyydessä, mistä johtuen täältä löytyy useampia erityisesti matkailijoille suunnattuja ravintoloita. Vanhasta Veguetan kaupunginosasta löydät enemmän paikallisia ravintoloita ja kahviloita, joissa voit nauttia lasin viiniä/olutta tai vettä sekä pienen tapaksen vain 1-2€. Torstaisin järjestetään lisäksi suosittu ”tapastorstai”, joka tunnetaan myös paikallisittain nimellä ”Ruta del Pincho”. Näinä iltoina sekä paikalliset asukkaat, että matkailijat täyttävät espanjalaiset baarit nauttien herkullisia tapaksia sekä juomia. Voit lukea lisätietoa halutessasi tästä linkistä: https://getupgetoutgetlost.com/2017/08/03/la-ruta-de-pinchos-thursday-tapas-in-historical-vegueta/. Alapuolelle on vielä kerätty paikallisoppaiden omia suosikkiravintoloita.

Tex Novillo Precoz          

Tässä ravintolassa pääset nauttimaan herkullisista liharuuista keskeisellä paikalla aivan Playa de Las Canaterasin rannan läheisyydessä. Kyseessä on kooltaan pieni, mutta sitäkin suositumpi ravintola, joten suosittelemme pöydän varaamista hyvissä ajoin!

Rias Bajas

Kalan ja merenelävien ystäville suosittelemme Rias Bajas – nimistä ravintolaa. Hinnat ovat hieman korkeammat, mutta ruoka todella hintansa arvoista.

Gambrinos

Tämä ravintola tarjoilee aitoja espanjalaisia herkkuja ja välittää samalla ihastuttavan vanhanaikaisen charmin ja tunnelman.

Dare Feeling Good

Tässä kahvilassa voit herkutella brunssin tai aamiaisen parissa nauttien tuoreista hedelmistä vastapuristettua mehua. Kahvila sijaitsee idyllisellä paikalla keskellä Veguetan vanhaa kaupunkia.

Allende                                                                                                                    

Allende on hyvä vaihtoehto kasvissyöjille sekä vegaaneille. Tarjolla on monipuolista ruokaa; muun muassa erilaisia grillattuja juustoja, friteerattua munakoisoa sekä monta muuta kokeilunarvoista ruokalajia. Ravintola ei ole kaikkein perinteisin espanjalainen ravintola, mutta suosittelemme maistelemaan seurueenne kanssa useampia pieniä ruokalajeja ja -annoksia.

Bodegon Lagunetas

Tämä on tyypillinen kanarialainen ravintola, joka on myös paikallisten suuressa suosiossa. Heillä on tarjolla lounaaksi usein ”Menu del dia” eli päivän menu, jolloin ruuan voi valita eri annosten väliltä järkevään ja edulliseen hintaan!

La Marinera

Ravintola sijaitsee aivan meren äärellä ja täällä voit nauttia herkullisen ruuan lisäksi fantastisesta auringonlaskusta. Ruokalistalta löydät suurimmaksi osaksi kalaruokia sekä erilaisia mereneläviä.