Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Yllätysten Gran Canaria - Vain Las Palmasista

Viemme sinut yllätyksiä täynnä olevalle retkelle saaren pohjois- ja länsiosiin, jossa sijaitsevat kasvitieteellinen puisto ja tulivuoren kraatteri.

Olemme valinneet retkelle upeimpia maisemia ja nähtävyyksiä, joilla saat uuden näkökulman Gran Canarian saaresta ja sen näyttävästä, jopa yllättävästä luonnosta.

Jardin Canario on saaren monipuolinen kasvitieteellinen puutarha ja sillä on ruotsalaiset juuret. Ruotsalainen kasvitieteilijä, nimeltään Erik Ragnar Sventenius, otti tehtäväkseen kartoittaa Kanariansaarten paikallista kasvistoa. Työn tuloksena puistossa on yli 500 kotoperäistä kasvia ja kukkaa Gran Canarialta sekä tuhansia kasveja kaikilta Makaronesian saarilta.

Seuraava pysähdyspaikka on tulivuoren kraatteri, Bandama, joka sijaitsee 569 metriä merenpinnan yläpuolella. Kraatterilla on leveyttä 1000 metriä ja syvyyttä 200 metriä. Ympäristössä vihreät kasvit luovat kauniin kontrastin maisemaan. Pidämme täällä valokuvaustauon, joten sinulla on tilaisuus ikuistaa kaunis näkymä.

Saadaksemme enemmän paikallista tuntumaa, käymme San Mateon kylässä, joka on ollut monien vuosien ajan paikallisten tuotteiden kauppapaikka. San Mateossa vieraillessa on aikaa käydä lounaalla.

Seuraava nähtävyys on yksi Gran Canarian kauneimmista kylistä. Teror on saaren uskonnollinen keskus, jossa on myös Gran Canarian suojeluspyhimyksen, Mänty neitsyen kirkko.

Gran Canaria tarjoaa useita yllätyksiä. joita haluamme näyttää. Tälle retkelle kannattaa ehdottomasti tulla mukaan!

Ruoka ja juoma: Eivät sisälly hintaan 

Hyvä ottaa mukaan: Mukavat kengät ja vaatteet. Vesipullo, aurinkorasvaa ja hieman käteistä rahaa.

Kesto ja retkipäivä: Kokopäiväretki noin kello 09.20-16.00. Retki järjestetään maanantaisin.

Opastus: Suomenkielinen opastus

Huomioitavaa: Retki järjesteään ainoastaan Las Palmasista