Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Multiacuatic

Delfiinien ja valaiden näkeminen niiden luonnollisessa elinympäristössä on uniikki kokemus, mutta lähelle pääsy ja kunnioittavan etäisyyden pitäminen voi olla monimutkaista ilman venettä tai ammattitaitoista apua etenkin merien ja niiden vaikuttavien ”asukkaiden” tuntemuksen kanssa. Multiaquatic antaa meille mahdollisuuden tähän.

Kanarian saarten merialueilla elää muutamia delfiinilajeja, lisäksi joitakin valas- ja delfiinilajeja viihtyy vesistöissä kausittain matkallaan trooppisiin vesiin. Valaiden ja delfiinien elämää päästään nyt tarkistelemaan Multiaquaticin erikoiskatamaraanilta, jolla on sekä tarvittavat laitteet meren asukkien löytämiseen että havaintojen tekoon niin merenpinnan yläpuolella kuin alapuolellakin. Kaikki havainnot kirjataan ylös eläinten suojelun takaamiseksi, jotta kohtaamiset meidän ja eläinten välillä olisivat miellyttäviä molemmille osapuolille.

Puerto Ricon satamasta aluksen kurssi asetetaan lounaaseen, Gran Canarian rannikolta merelle päin. Katamaraani tarjoaa hyvät puitteet niin delfiinien tarkkailuun kuin meripäivästä nauttimiseen. Katamaraanin monikielisen, kokeneen miehistön työ on korkeatasoista ja tämän vuoksi he antavat risteilylle takuun: mikäli et näe risteilyn aikana delfiinejä, saat uuden risteilyn ilmaiseksi. Villeinä luonnossa elävien eläinten näkeminen tulisi aina tehdä eläinten ehdoilla – juuri niin kuin Multiaquatic tekee! Tervetuloa!

Kesto: Noin 2 tuntia, kello 10:30-12:30.

Retkipäivä: Tiistai ja torstai

Opastus: Englanninkielinen henkilökunta katamaraanilla

Hinta: Aikuinen 35€ - lapsi 20€ 

Hyvä ottaa mukaan: Uimapuku, pyyhe ja aurinkovoidetta, jossa on korkeat suojakertoimet!

Muuta: Kuljetus satamaan ei sisälly retken hintaan, mikäli asut Puerto Ricossa  (poikkeuksellisesti kuljetus on mahdollinen ainoastaan hotellien Altamar, Ocean Hill ja Puerto Azul vieraille) tai Las Palmasissa. Muilta alueilta kuljetus sisältyy hintaan.