Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Garbo´s illallisshow

Koe kaikkien aikojen Garbo's illallisshow! Saaren mahtavin ajanvieteohjelma iltaisin. Garbo's on viihdyttänyt Gran Canarialle matkaavia jo yli 20 vuoden ajan.

Supersuosittu Garbo's ylpeänä esittää "Starworkers" -showesityksen, joka pitää sisällään laulua, tanssia, glamouria ja musikaalista suitsutusta. Illan aikana kuulet maailman parhaimpien ja tunnetuimpien artistien hittikappaleita.

Mikäli haluatte juhlistaan vuosipäivää, syntymäpäivää tai muuten vaan nauttia upeasta ja viihdyttävästä illallisshowsta ruuan ja juoman kera, niin siinä tapauksessa Garbo's on juuri oikea paikka! Tarjoilijat eivät vain ainoastaan tarjoile, vaan he ovat esiintyviä taiteilijoita, joten kokemukseta tulee erittäin henkilökohtainen. Näyttävä, häikäisevä ja akrobaattinen ilta täynnä elävää viihdettä alusta loppuun. Juhli kanssamme ja nauti!

HUOM!  Mikäki asut Las Palmasissa, kuljetus on järjestettävä itse.

* Ravintolaan vie jyrkät rappuset, ei hissiä.

Ruoka & juoma: Kolmen ruokalajin illallinen sisältyy hintaan. Ruokajuomaksi voit valita joko puna- tai valkoviiniä, oluen tai alkoholittoman virvoitusjuoman.

Kesto: Show noin kello 18:30-22:30, noutoaikataulu vaihtelee hotellin sijainnin mukaan

Retkipäivät: Torstai, perjantai, lauantai ja sunnuntai

Opastus: Suomalainen opas

Huomioitavaa: Retki järjestetään torstaisin skandinaavisella opastuksella ja sunnuntaisin suomalaisella opastuksella. Perjantaisin ja lauantaisin retkellä ei ole mukana opasta ja kuljetus on järjestettävä itse.

Hinta ilman kuljetusta: 59€/aikuinen & 30€/lapsi (3-11 -vuotta)

Hinta kuljetuksen kanssa: 72€/aikuinen & 35€/lapsi (3-11 -vuotta)