Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Golf

Gran Canarialla golfin pelaaminen on kokenut todellisen elpymisen viime vuosien aikana, sillä hallitus Las Palmasissa on päättänyt, että golfiin tullaan panostamaan tulevaisuudessa. Nykyään saarella on seitsemän 18-reikäistä golfkenttää, joista viisi sijaitsee saaren eteläpuolella.

Tiivistetyt tiedot saaren eteläpuolen golfkentistä:

Meloneras golf
Gran Canarian vastine Pebble Beachille! Meloneras golf on yksi Gran Canarian uusimmista kentistä ja se on myös Rafael Cabrera Bellon kotikenttä. Yhdeksän ensimmäistä reikää pelataan perinteiseen Park Slope -tyyliin. Maisemat ovat hienot ja vuoret kohoavat kulissien tavoin taustalla. Kentälle on istutettu 2000 palmua, joiden tarkoituksena on tehdä pelaaminen vieläkin haastavammaksi. Kun lähestyt kymmenettä reikää, olet aloittanut kenties koko Gran Canarian luonnonkauneimman 9-reiän kierroksen. Täältä avautuvat merelle mahtavat näkymät, joten myös kamera kannattaa ottaa kierrokselle mukaan. 

Meloneras on julkistanut oman golf-sovelluksen kaikille älypuhelimille. Sovellukseen kuuluu mm. kenttäopas gps-palveluineen. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi Lopesan Meloneras golfin omilta sivuilta. 

Anfi golf
Anfi golf on yhdessä Meloneras golfin kanssa yksi Gran Canarian uusimmista kentistä. Tämän Puerto Ricon laidalla sijaitsevan "Arizona style"-vaikutteisen kentän suunnittelusta vastaa von Hagge. Kentän rakentamiseen on kulunut lähes 27 miljoonaa euroa ja Anfi golfin tavoitteena onkin lähitulevaisuudessa saavuttaa Kanariansaarten golfkenttien rankkauslistalla kaikista upeimman kentän titteli. Kahdeksas reikä on koko Espanjan kentistä kaikkein kallein. Tämän mahtavan golfkokemuksen tulet taatusti muistamaan pitkään! Koska Anfi on mäkinen kenttä, täällä pelatessa tarvitset golfauton.

Salobre - eteläinen kenttä
Tosi mukava ja hieno puistokenttä. Voit pelata ja samalla nauttia upeista panoraamanäköaloista merelle ja vuorten suuntaan, ja green-alueet muodostavat mahtavan kontrastin ympäröivään autiomaamaisemaan verrattuna. Koska kenttä sijaitsee jonkun matkan päässä ylhäällä vuoristossa, on kenttä melkoisen kumpuilevaa. 

Salobre - pohjoinen kenttä
Kyseessä on saaren eteläpuolen kentistä vaikein, joten suosittelemme, että tasoituksesi on korkeintaan 10, mikäli lähdet tänne pelaamaan. 

Campo de golf de Maspalomas  Pitkä ja tasainen kenttä sijaitsee luonnonkauniin Maspalomas Nature Park -luonnonpuiston alueella ja sen ympäristössä. 

Tiivistetyt tiedot saaren pohjoispuolen golfkentistä:

Bandama Golf
Kuuluisan Bandamakraatterin tuntumassa sijaitsee Bandama Golf, eli viralliselta nimeltään Real Club de Golf Las Palmas. Kyseessä on Espanjan vanhin golfklubi, joka on perustettu jo vuonna 1891. Kentän luonne on vaihteleva, se on sekä haastava että kaunis. Ensimmäisiltä rei´iltä avautuvat mahtavat näköalat Atlantille ja yli vanhan tulivuoren kraatterin, ja mikäli nyt (aivan vahingossa) sattuisit slaissaamaan palloa liikaa reiällä numero 11, niin silloin joudut Gran Canarian ainoalle viiniviljelmälle. Väylät eivät ole erityisen pitkiä (5 666 metriä keltaiselta tiiauspaikalta, par 71), mutta melko kapeita ja greenit ovat ylempänä. 

P. +34 928 350 104
F. +34 928 350 110 
Sähköposti: rcglp@step.es 

El Cortijo Golf
El Cortijo Golf sijaitsee moottoritien vieressä, Las Palmasin ja Telden välissä. Täällä on yksi 18-reikäinen golfkenttä sekä hyvä ravintola, Meson Cinco Jotas. 

P. +34 928 711 111
F. +34 928 714 905 
Sähköposti: clubcampo@elcortijo.es